Mijn huur opzeggen

 • 1

  Opzegtermijn

  Je kunt op elk moment je huur opzeggen. Houd bij niet-ingerichte huisvesting daarbij wél rekening met een opzegtermijn van minimaal dertig dagen. Weet je al eerder dat je gaat verhuizen? Dan kun je gerust eerder dan dertig dagen van tevoren je huur opzeggen.

  Bij ingerichte huisvesting (kamer UT-Veste) kan je het short stay contract opzeggen met een minimale opzegtermijn van 30 dagen. De einddatum is in dit geval altijd de 15e of de laatste dag van de maand.

  Uiteraard krijg je van ons een digitale bevestiging van je opzegging. Voordat je (op de laatste huurdag) je sleutels inlevert, hebben we nog wel het een en ander te regelen.

 • 2

  Verhuisadviesgesprek

  Heb je de huur opgezegd? Dan nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak voor een verhuisadviesgesprek. De wijkconsulent komt dan bij je langs en loopt samen met je door de woning. Hij/zij neemt eventuele veranderingen met je door die je in de woning hebt aangebracht. 

 • 3

  Laatste check en sleutels inleveren

  De wijkconsulent overlegt met jou hoe jij, op de laatste huurdag, de kamer moet opleveren. Als die laatste huurdag in het weekend valt, plannen we een ander moment op een werkdag.

 • 4

  Je woning achterlaten

 • 5

  Eventuele overname

  Zijn er dingen die je wilt laten overnemen door een nieuwe huurder? Mooie vloerbedekking of gordijnen bijvoorbeeld? Dan kun je met de wijkconsulent overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden