Welkom in je nieuwe woonruimte

 • 1

  Jouw eerste aanspreekpunt

  Onze wijkconsulenten zijn jouw eerste aanspreekpunt. Ze zijn aanwezig op de campus. Spreek ze gerust aan als je ze tegenkomt. Heb je een vraag over je woonsituatie? Zit je met een probleem? Ze zijn er voor je, luisteren naar je en helpen je waar ze kunnen. Je kunt ze ook altijd direct bellen of mailen. Natuurlijk kan jouw wijkconsulent ook bij je langskomen. Bel hem of haar om een afspraak te maken op een moment dat jou het beste uitkomt. Spreek je liever af bij ons op kantoor? Dat kan natuurlijk ook altijd.

 • 2

  Rechten en plichten

  Ben jij HBO of WO student? Dan mag je tijdens deze periode een kamer op de campus huren. Dat biedt jou veel gemak. Bijna alles wordt voor je onderhouden en als er iets kapot is of niet goed werkt, zorgen wij ervoor dat het wordt gerepareerd. Hierover lees je meer onder het kopje 'Reparaties en onderhoud'.

  Dat zijn de rechten die je als huurder hebt. Maar je hebt ook een paar plichten... Dat je de huur op tijd betaalt bijvoorbeeld en dat je het gehuurde netjes en schoon houdt. Alle rechten en plichten vind je in de huurovereenkomst en de algemene voorwaarden. Deze heb je bij het tekenen van de huurovereenkomst van ons gekregen.

 • 3

  Verzekeringen

  Voor alle wooncomplexen hebben we een opstalverzekering afgesloten. Eventuele schade aan je woonruimte door bijvoorbeeld brand, inbraak, storm en blikseminslag is dus gedekt. Ook hebben we voor alle wooncomplexen een glasverzekering lopen. Daarvoor betaal je maandelijks een klein bedrag in de servicekosten.

  Het is wél belangrijk dat je alle andere verzekeringen, zoals een inboedelverzekering, zelf goed regelt. Let er bij het afsluiten van je inboedelverzekering op dat je er een met huurdersbelang afsluit.

Lees meer over

Wat je zelf nog kunt regelen

 • Inschrijving bij de gemeente
 • Afsluiten inboedelverzekering
 • Adreswijzigingen versturen (huisarts, bank, enzovoort)

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden