Mijn huur en de betaling

Mogelijkheden huur betalen

 • 1

  Automatische incasso

  Betalen via automatische incasso is verreweg de handigste manier. Je kunt het simpel regelen door ons te machtigen om het bedrag van je rekening af te schrijven. Download en print daarvoor de machtigingskaart en stuur deze ingevuld en ondertekend naar ons toe.

  Wij zorgen dan ervoor dat je huur elke maand op de goede manier en op tijd van je rekening wordt afgeschreven. We doen dat in principe op de eerste van elke maand. Als dat in het weekend valt, doen we het vlak ervoor of vlak erna. Wijzigingen in de huurprijs worden direct doorgevoerd. Je hebt er verder geen omkijken meer naar.

  Let op! 
  Als op de eerste van de maand niet genoeg geld op je rekening staat, kunnen we je huur niet incasseren. Dan ontvang je een acceptgiro, waarmee je handmatig kunt betalen. De maand daarna incasseren we de huur dan weer automatisch.

   

 • 2

  Periodieke overboeking

  Je kunt ook ervoor kiezen om elke maand zelf de huur over te maken. Via internetbankieren of in de app kun je een maandelijkse betaalopdracht regelen, waardoor de huur automatisch elke maand aan ons wordt overgemaakt.

  Ons rekeningnummer is:
  IBAN: NL73 RABO 0312 9039 60  
  BIC: RABONL2U
  ten name van Woningstichting De Veste.

  Als je zo’n maandelijkse opdracht instelt, houd er dan wel rekening mee dat je de bank tijdig informeert over wijzigingen in het huurbedrag (bijvoorbeeld bij een huurverhoging). Zo voorkom je dat het verkeerde bedrag wordt overgemaakt.

  Voor de veiligheid van onze medewerkers is contant betalen niet mogelijk.

Lees meer over

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden