Mijn huurwoning kopen

Met het verkopen van huurwoningen bieden wij onze huurders de mogelijkheid om hun eigen huis te kopen. De vertrouwde en prettige buurt hoeft bij het kopen van een woning dan niet verlaten te worden. De opbrengst van de verkoop zetten wij weer in door te investeren in onze woningen en wijken.

Onze verkoopregeling

Koop je bij ons een huurwoning? Dan krijg je vijf procent korting op de taxatiewaarde.

Je eigen huurwoning kopen

Wil je het huis dat je nu van ons huurt, kopen? Dat kan, als wij het hebben aangewezen voor verkoop. Het aantal dat wij jaarlijks verkopen houden we klein, zodat we voldoende huurwoningen behouden. Wil je weten of je jouw huis kunt kopen? Neem dan contact met ons op.

(Met voorrang) een andere huurwoning kopen

Als huurder kun je ook een andere huurwoning (die voor verkoop vrijkomt) kopen. Ook voor de taxatiewaarde met dezelfde korting van vijf procent. En met voorrang! Want we bieden ze eerst aan alle geïnteresseerde huurders aan. Pas na vier weken kunnen ook andere geïnteresseerden reageren.

De huizen die voor iedereen beschikbaar zijn worden op de website te koop aangeboden. Woningen die jonger zijn dan tien jaar en zorgwoningen worden doorgaans niet verkocht.

Meer informatie

Wil je meer weten over de verkoopregeling? Heb je interesse in het kopen van je eigen (of een andere) huurwoning? Neem dan contact met ons op via hallovestenl of bel 0529 45 25 88. We helpen je graag.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden