Onderhoud aan mijn huis

Buitenschilderwerk, gevelreiniging of -herstel, asbest verwijderen, het vervangen van de CV-installatie, de douche, het toilet of de keuken… Dit soort groot onderhoud zorgt ervoor dat je huis in goede conditie blijft. En wij nemen het allemaal voor onze rekening.

Als jouw huis voor zulke werkzaamheden in aanmerking komt, krijg je daarvan – ruim voordat we aan de slag gaan – bericht. Bij ingrijpend onderhoud, zoals het vervangen van de douche, toilet of keuken, nemen we ver vóór de geplande datum contact met je op. We overleggen dan samen hoe, wat en wanneer de werkzaamheden plaatsvinden. Je kunt dan ook kleuren en materialen kiezen, bijvoorbeeld van tegels, het aanrechtblad en de kastjes.

Verduurzamen woningen

We vinden het belangrijk dat onze huurders in kwalitatief goede huizen wonen. Daarom blijven we onze woningen verbeteren met duurzaamheidsmaatregelen. Dit doen we zonder de huur van je woning te verhogen. Door de verbeteringen die we aanbrengen aan het huis kun je misschien zelfs besparen op de energierekening! De energiekosten dalen, omdat je huis bijvoorbeeld beter is geïsoleerd.  

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden