Blij verrast met gevulde boodschappentas

Publicatiedatum: 18-10-2016

Een brievenbus vol met ansichtkaarten. Dat was de ‘oogst’ aan het einde van de ‘Dag van het Huren’ op 1 oktober. Samen met woningstichting Beter Wonen Vechtdal organiseerden wij voor onze huurders een actieve dag waarbij ‘het elkaar ontmoeten’ centraal stond.

Daarbij lagen ook ansichtkaarten klaar waarbij we onder alle inzendingen 3 boodschappenpakketten per woningstichting uitdeelden. Vele huurders hadden de zin ‘Mooi’ wonen is voor mij… aangevuld en ‘gepost’. Dat leidde tot aansprekende teksten zoals: “‘Mooi’ wonen is voor mij een heerlijk huis met een gewone tuin, fijne buren in een goede straat en de woningstichting paraat.“


Drie winnaars

Afgelopen week mochten wij de drie winnaars hun flink gevulde boodschappentas overhandigen. “Blij verrast”, zo noemde een van de winnaars het nieuws dat de tas voor hun was.


Tijdens het napraten kwam ook de fietstocht ter sprake. Erg leuk om te horen dat zij genoten hebben van zowel de fietstocht als het bijpraten tijdens de lunch in Diffelen. Precies zo hebben wij het ervaren.  We horen graag hoe het met onze huurders gaat en vinden het belangrijk om elkaar te zien en te spreken. Dat je even echt de tijd hebt om met elkaar te praten, om te horen hoe het huren bevalt, waar we meer in kunnen betekenen of welke vragen er spelen. Zowel bij de start als tijdens de lunch ontstonden goede gesprekken en precies dat maakt, samen met de gezelligheid en de mooie omgeving, dat het een succesvolle dag was. Heel waardevol om die gesprekken te kunnen voeren.

Share this page

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden