Inloopbijeenkomst over nieuwe Woonvisie op Terschelling

Publicatiedatum: 16-12-2016

Samen met adviesbureau KAW organiseert de gemeente Terschelling op dinsdag 20 december een inloopbijeenkomst over de nieuw op te stellen Woonvisie. Ook De Veste is op deze avond aanwezig.

Ben je starter en zoek je een woning op Terschelling? Kom dan naar de inloopbijeenkomst. De inloopbijeenkomst is niet alleen interessant voor starters op de woningmarkt, maar ook voor huurders van De Veste op Terschelling. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 20 december van 17:00 tot 20:00 uur in de hal van het gemeentehuis.

De nieuwe Woonvisie vormt de komende vijf jaar de basis voor diverse plannen, afspraken met woningstichting De Veste en met andere partijen zoals projectontwikkelaars. Om samen tot een nieuwe visie te komen wordt eerst de huidige stand van zaken in kaart gebracht. 

Onderzoeksbureau KAW is door de gemeente Terschelling gevraagd om de knelpunten op de Terschellinger woningmarkt te onderzoeken. De medewerkers van KAW zijn op zoek naar concrete huisvestingsoplossingen en partijen op het eiland die daarbij een actieve rol kunnen spelen. Zij zijn benieuwd wat jouw idee├źn zijn. Tijdens de inloopbijeenkomst gaan zij hierover graag met jou in gesprek. Ook laten zij voorbeelden zien van starterswoningen die op andere plekken in het land gebouwd zijn. We hopen je op 20 december tijdens de inloopbijeenkomst te zien. 

Share this page

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden