Informatieavond nieuwbouw Haven West

Publicatiedatum: 06-03-2017

Vanaf de zomer bouwen we 15 woningen in de wijk Haven West in Ommen. Ze staan in 2 rijen en bevatten 8 reguliere eengezinswoningen en 7 levensloop aanpasbare woningen. Zeker voor kleine gezinnen en senioren zijn dit fijne huizen. Ook bieden deze huizen hun nieuwe bewoners iets bijzonders...

... je deelt je voortuin namelijk met je buren in dit straatje. Zo ontstaat een gezamenlijke binnentuin. Die willen we graag samen met de nieuwe bewoners gaan inrichten en onderhouden. Dat kan zijn met een bloemenperk, grasveldje, speeltoestel of picknickbank. Straks, als iedereen er woont, is het jullie plek om te ontspannen, elkaar te spreken en zorg je samen voor het onderhoud.

Over hoe we tot die nieuwe binnentuin komen, wie voor deze woningen in aanmerking komen en wat we verwachten van de nieuwe bewoners vertellen we tijdens een informatieavond op donderdag 23 maart om 19:30 uur in de Carousel in Ommen. Heb je interesse in deze woningen? Kom dan ook.

Binnenkort kan er door woningzoekenden gereageerd worden, zorg er dan voor dat je staat ingeschreven, je dossier compleet is en je inkomen past bij de huurprijs.

Laat je ons even weten of je komt? Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Wij zorgen dat de koffie klaarstaat! 

 

Voor meer informatie over de nieuwe woningen, klik hier.

Share this page

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden