Laatste succesvolle bewonersavond duurzaamheidsproject

Publicatiedatum: 15-03-2017

Afgelopen woensdag 8 maart vond weer een succesvolle bewonersavond plaats. De avond stond in het teken van het lopende duurzaamheidsproject dat we samen met aannemer Lenferink uitvoeren. Tijdens dit project verduurzamen we maar liefst 181 woningen in Ommen, Dedemsvaart, Balkbrug, Beerzerveld, Lemele en Lemelerveld. Het was de laatste bijeenkomst in een reeks mooie bewonersavonden. In totaal hebben we, samen met aannemer Lenferink, vijf keer een avond georganiseerd.

Ruim zestig bewoners waren uitgenodigd in Multifunctioneel Centrum de Carrousel in Ommen. De avond was een succes en de opkomst was groot: bijna vijftig procent van de bewoners was aanwezig. Na een bakje koffie informeerden we de bewoners  over de duurzaamheidsmaatregelen die de komende tijd in en om hun woning worden uitgevoerd. Welke aanpassingen dat zijn verschilt per type woning. Ook de materialen die we hierbij gebruiken werden getoond.

Na afloop van de presentatie ontvingen de bewoners een informatiemap over het project. Daarin staan de keuzes die bewoners zelf kunnen maken, de werkzaamheden die we gaan uitvoeren en de planning. Ook staat beschreven hoe bewoners zich kunnen voorbereiden op de werkzaamheden.

Aan het eind van de avond konden bewoners vragen stellen en aangeven waar we volgens hen extra zorg en aandacht aan moeten geven. Waardevolle tips die we goed kunnen gebruiken. We begrijpen heel goed dat de werkzaamheden veel van onze bewoners vragen en helpen hen daarom graag waar het nodig is.

De komende tijd gaat onze wijkconsulent samen met aannemer Lenferink bij alle bewoners langs. Dit noemen we de ‘warme opname’. Samen met bewoners praten zij verder over de werkzaamheden, planning, keuzemogelijkheden en voorbereidingen van het project. En dan… gaat het project ook voor deze bewoners echt van start! 

Share this page

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden