Informatieavond in het Vechtdal: Jouw nieuwe huur mogelijkheden

Publicatiedatum: 20-03-2017

We hebben een nieuw huurbeleid geformuleerd, dat een sterk sociaal karakter heeft en past bij onze waarden, droom en ambitie. Op maandag 27 maart organiseert De Veste in de Carrousel, Van Reeuwijkstraat 5 in Ommen, een informatieavond voor huurders en woningzoekenden. Het nieuwe huurbeleid wordt dan van alle kanten belicht.

Voor ons is jouw woongeluk onze drijfveer. Het betalen van huur komt iedere maand terug, maar sluit het ook aan op jouw situatie? 

Op 31 maart a.s. gaan onze nieuwe huurmogelijkheden in waarmee wij betaalbare woningen houden, van goede duurzame kwaliteit, die aansluiten op verschillende woonwensen. Wat het écht bijzonder maakt, is dat we maatwerk bieden.

Waarom maatwerk?

Als je je baan verliest, kan het moeilijk worden om je huur te betalen… Als je ouder wordt en de kinderen zijn het huis uit, kan je eengezinswoning juist weer te groot zijn… Dáárom maatwerk. Omdat de veranderingen in je leven dat nodig kunnen maken. We kijken naar je levenspad en lopen daarop met je mee.

We lichten vast een tipje van de sluier voor je op:

  • Senioren kunnen verhuizen met behoud van hun huurprijs. Als je ouder bent dan 55 jaar, kun je jouw eengezinswoning verruilen voor een seniorenwoning. Wanneer zo’n seniorenwoning duurder is, kun je jouw oude, lagere huurprijs meenemen.
  • Woningruil is voortaan mogelijk. Zoek je een andere huurwoning en ken je iemand die met je wil ruilen? Dan kan dat.
  • Tijdelijke huurverlaging bij veranderende gezinssamenstelling. Als je bijvoorbeeld door een scheiding of overlijden te maken krijgt met een forse daling van je inkomen, kan het lastig worden om de huur te betalen. Omdat alle beetjes in zo’n geval helpen, komen we je daarin wat tegemoet.

Informatieavond

Op 27 maart gaan we dieper in op wat het allemaal precies betekent en leggen we uit waarom het ook voor jou belangrijk kan zijn.

19.30 uur inloop met koffie, thee en lekkernij 19.45 uur uitleg over de nieuwe huurmogelijkheden, hoe deze tot stand zijn gekomen en welk maatwerk we kunnen bieden. 21.30 uur afsluiting met een hapje en een drankje 

En natuurlijk is er dan ook volop gelegenheid om vragen te stellen aan de directeur-bestuurder, gebiedsconsulenten, woonconsulenten en wijkconsulenten van De Veste en aan vertegenwoordigers van de huurdersvereniging. Want die zijn er allemaal bij die avond.

Share this page

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden