Comfortabel en sfeervol wonen bij gemoderniseerd Angeli Custodes

Publicatiedatum: 19-05-2017

De woonzorglocatie Angeli Custodes, die door de Zorggroep Raalte van ons wordt gehuurd, is het afgelopen jaar grotendeels gerenoveerd. Woensdag 17 mei werd de afronding van de renovatie officieel gemarkeerd met een feestelijke opening. Samen met alle bewoners, medewerkers en betrokkenen hebben we op ludieke wijze stilgestaan bij het afgelopen jaar.

Wethouder Wout Wagemans nam als eerste het woord, waarna Willem Verdaasdonk en Lars Henning van bureau Taaluilen aan de aanwezigen vertelden welke anekdotes en verhalen zich voor hebben gedaan in de historie van Angeli Custodes en tijdens de verbouwing. Vervolgens sneden Loes Kater, directeur-bestuurder van Zorggroep Raalte en Janine Gerardts-Godderij directeur bestuurder De Veste, de taart aan voor de bewoners.

"Angeli Custodes heeft haar unieke en karakteristieke uiterlijk behouden. Door de renovatie voldoet de locatie nu aan de eisen van de huidige tijd, waardoor wij zorg op maat kunnen leveren aan onze bewoners", aldus Loes Kater, directeur-bestuurder van Zorggroep Raalte/MIEN. "Door goed te luisteren naar de wensen van de medewerkers en bewoners en gedurende de renovatie onderling te blijven afstemmen, hebben we een resultaat kunnen neerzetten dat past bij de mensen die er wonen. Wij zijn dan ook trots op de goede samenwerking met Zorggroep Raalte en hoofdaannemer Gebroeders Meijer Bouwbedrijf, benoemt Janine Gerardts - Godderij directeur bestuurder Woningstichting De Veste. "

Angeli Custodes, een woonzorglocatie van Zorggroep Raalte, biedt in haar rijke historie al aan velen mensen een warm thuis. Samen hebben we met Gebr. Meijer Bouwbedrijf B.V. is voor de bewoners, met name senioren met somatische en psychogeriatrische problemen, een comfortabele en sfeervolle woonomgeving gecreëerd. Zo kunnen bewoners door speciale technologie vrij door het gebouw bewegen en zijn belevingshoekjes ingericht die de sfeer van vroeger uitademen. Naast de zorgappartementen, de grote ontmoetingsruimte- en het restaurant met aangrenzende hal en algemene ruimten, is ook de boerderij op het erf verbouwd tot landelijke dagbestedingslocatie. De gasten van zorghotel Alleliefs kunnen op Angeli Custodes op comfortabele wijze tijdelijk verblijven in één van de ruime appartementen.

Op zaterdag 20 mei houdt Angeli Custodes van 14:00 - 16:30 uur open huis. Tijdens deze middag kunnen alle belangstellenden de locatie met eigen ogen komen bewonderen en kennismaken met de overige services en diensten van Zorggroep Raalte, Alleliefs en MIEN.

Share this page

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden