Jaarmagazine ‘Verhalen van Mensen’

Publicatiedatum: 07-06-2017

Er is bij ons veel gebeurd in 2016. In onze terugblik erop wilden we dat het zou gaan om wat we hebben gedaan om woongeluk te creëren. Geen opsomming van droge lijstjes met wat we wel (of niet) goed gedaan hebben. Nee, we vonden dat we aan de hand van échte verhalen van onze huurders moesten vertellen waar we voor staan en hoe dat er dan uitziet in ons dagelijkse werk. En dat is gelukt!

Met trots nemen we je in dit speciale jaarmagazine ‘Verhalen van Mensen’ mee om te laten zien wat we gedaan hebben. Als een soort jaarverslag zeg maar, maar dan op een manier die goed bij ons past.

Ons magazine biedt de lezer een kijkje achter de voordeur. Bewoners en partners vertellen over wat zij samen met ons hebben meegemaakt. Dat kan gaan over een duurzame renovatie, een nieuwe keuken waar naar werd uitgekeken, het vinden van een thuis in een nieuw land of meer regie krijgen op je leven door het hebben van een huis. In 19 artikelen belichten we vanuit verschillende kanten wat Woningstichting De Veste doet. 

Al onze bewoners in Enschede, het Vechtdal en op Terschelling hebben het magazine van ons gekregen. Daarbij zat ook een speciale actiekaart. Met het magazine delen wij verhalen, maar we horen ook graag nieuwe en die belonen we. 

Voor ons bevat ‘Verhalen van Mensen’ een waardevolle terugblik én een mooie stimulans om op deze koers door te gaan. We nodigen je van harte uit de verhalen te lezen. Klik hier voor het jaarmagazine.

Share this page

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden