Buurtgeluk helpt huurders met leefbaarheidsinitiatieven

Publicatiedatum: 09-06-2017

Wonen in een prettige buurt, waar buren onderling fijn contact hebben en zich samen inzetten voor de leefbaarheid in hun wijk of straat. Dat wil toch iedereen? Met Buurtgeluk willen we huurders helpen om dat doel te bereiken.

Buurtgeluk is een fonds waar huurders een beroep op kunnen doen als zij de leefbaarheid in hun buurt of dorp willen vergroten. Op donderdag 15 juni nodigen we huurders uit om hun ideeën te delen tijdens de Dag van het Buurtgeluk.

 

Wat is Buurtgeluk?

Met Buurtgeluk willen we huurders stimuleren om met elkaar ideeën en initiatieven te bedenken die het woongeluk in hun straat, buurt of wijk duurzaam en blijvend vergroten. Geen eenmalige dingen als een straatbarbecue, buurtfeest of speelmiddag voor kinderen. Maar wél bijvoorbeeld het oprichten van een buurtcommissie, een centrale ontmoetingsplek met leuke bankjes, een gezamenlijke moestuin of een buurtspeeltuin. Voor de uitvoering van zulke ideeën is natuurlijk geld nodig. Als die de leefbaarheid in de woonomgeving blijvend verbeteren, geven we huurders vanuit Buurtgeluk een financiële bijdrage. Zodat zij met elkaar aan de slag kunnen om hun plannen te realiseren.

 

Dag van het Buurtgeluk

Donderdag 15 juni hebben we uitgeroepen tot de Dag van het Buurtgeluk. Samen met huurders willen we op die dag zoveel mogelijk ideeën en initiatieven verzamelen, als eerste aanzet voor de invulling van Buurtgeluk. Wijkconsulenten zijn op die dag in op verschillende plekken in het Vechtdal en op Terschelling aanwezig om met huurders in gesprek te gaan over hun ideeën. Iedereen  is van harte welkom daarbij aanwezig te zijn op donderdag 15 juni. Op deze locaties staan zij.

Meer over Buurtgeluk vind je op www.veste.nl/buurtgeluk.

 

 

 

Share this page

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden