Waardevolle leefbaarheidsideeën tijdens de Dag van het BUURTGELUK

Publicatiedatum: 15-06-2017

Huurders uit verschillende buurten, waardevolle leefbaarheidsideeën en een goed gesprek. Dat waren op 15 juni de ingrediënten tijdens de gezellige ‘Dag van het BUURTGELUK’. Onze wijkconsulenten stonden op verschillende locaties in het Vechtdal en op Terschelling waar huurders hun ideeën en initiatieven konden bespreken die blijvend bijdragen aan de leefbaarheid in de wijk.

Verschillende leefbaarheidsideeën

In Ommen, Dedemsvaart, Balkbrug, Hardenberg, Lemelerveld, Beerzerveld en op Terschelling werden waardevolle gesprekken tussen huurders en onze wijkconsulenten. Mensen kwamen met vragen over BUURTGELUK en ook om concrete leefbaarheidsideeën te bespreken. Zoals bankjes om het ontmoeten te bevorderen, speelveldjes voor kinderen, een gemeenschappelijke moes- en een bloementuin. Ook werd er gesproken over een veranda of overkapping in de binnentuin van een seniorencomplex. Stuk voor stuk mooie initiatieven die in de toekomst meer vorm gaan krijgen.

BUURTGELUK, een blijvend leefbaarheidsfonds

De Dag van het BUURTGELUK werd georganiseerd als aftrap van BUURTGELUK, ons nieuwe leefbaarheidsfonds. Met BUURTGELUK willen we onze huurders stimuleren om samen met buren ideeën te bedenken die duurzaam bijdragen aan de leefbaarheid in hun wijk. BUURTGELUK is een blijvend leefbaarheidsfonds. Initiatieven kunnen het hele jaar via de website ingediend worden.

Wil je meer informatie over BUURTGELUK? Of heb jij een initiatief dat je met ons wilt delen? Kijk op www.veste.nl/buurtgeluk of bekijk de video van RTV Oost.

 

Share this page

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden