Feestelijke middag bij het Duinmeertje van Hee

Publicatiedatum: 04-10-2017

Een spetterend optreden, leuke activiteiten en lekkere traktaties. Dat waren op zaterdag 30 september de ingrediënten voor een geslaagde middag onder de noemer ‘Dag van het Huren’. Voor al onze huurders op Terschelling jong en oud organiseerden we een gezellig middag om elkaar te ontmoeten en samen leuke dingen te doen. Beschut onder het dak van de tent zat de sfeer er goed in.

Na een warm ontvangst met koffie, thee en lokale lekkernijen heette Sandra Schneider, wijkconsulent op het eiland, iedereen welkom. “Wij horen graag hoe het met onze huurders gaat en vinden het belangrijk om elkaar te zien en te spreken. Door het jaar heen zijn die momenten er wel, maar vandaag doen we het eens anders en zien jullie naast de vertrouwde gezichten ook collega’s die normaal achter de schermen werken.” Aan het Duinmeertje van Hee stond voor iedereen tal van activiteiten klaar: boogschieten, suppen, een touwparcours en de kinderen konden zich uitleven op het springkussen of zich laten schminken. Ondanks de lichte regen genoot iedereen en de vers gebakken vis smaakte erg goed!

Live muziek

De Eilander King Size Band verzorgde de hele middag een spetterend liveoptreden en trok flink wat belangstelling bij het meertje. Ook voorbijgangers bleven even staan om te genieten van de sfeervolle muziek. Tussen de vele nummers  zat ook ‘Summertime’ waarmee de band de zon nog probeerde te lokken, maar die liet zich pas zaterdag aan het begin van de avond zien. 

In heel Nederland

Tijdens de Dag van het Huren organiseren woningcorporaties op diverse locaties activiteiten in wijken, dorpen en steden: iedere deelnemende corporatie had haar eigen activiteiten. De Dag van het Huren is een initiatief van woningcorporaties en branchevereniging Aedes. Meer informatie is te vinden op https://www.aedes.nl/algemeen/dag-van-het-huren. 

Foto: De Terschellinger. 

Share this page

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden