Bouw huurwoningen Bransveen succesvol afgerond

Publicatiedatum: 26-10-2017

De afgelopen periode bouwden we dertien huurwoningen in de wijk Bransveen in Dedemsvaart. Op maandag 16 en woensdag 18 oktober werden de huizen opgeleverd en namen de toekomstige bewoners de sleutels van hun nieuwe woning in ontvangst. De komende periode kunnen zij zelf aan de slag en van het huis hun thuis maken.

Bouw gereed

Om de realisatie van de woningen mogelijk te maken werkten we samen met de gemeente Hardenberg. De dertien energiezuinige huurwoningen werden het afgelopen half jaar versneld gerealiseerd door aannemer Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg. In maart startte de bouw en inmiddels zijn alle woningen gereed en kunnen de huurders hun nieuwe huis in Bransveen betrekken.

Stimuleren doorstroming woningmarkt

Met de bouw van de huizen stimuleren we de doorstroming in de woningmarkt. Nu de nieuwe bewoners van de woningen in Bransveen hun huis betrekken komen andere huurwoningen weer leeg te staan. De vrijgekomen huizen bieden we aan aan woningzoekenden,  statushouders of andere mensen met een woonurgentie. Zo komen er voor deze groepen huurwoningen vrij in verschillende wijken. 

Share this page

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden