Visitatierapport: "Nieuwe koers De Veste duidelijk voelbaar en herkenbaar"

Publicatiedatum: 30-11-2017

Onlangs ontvingen wij de uitkomsten van de visitatie die elke vier jaar plaatsvindt binnen onze woningcorporatie. Het heldere en positieve rapport beschrijft dat De Veste werkelijk is wie we zeggen te zijn. Een bevestiging om trots op te zijn.

De visitatie, uitgevoerd door bureau Raeflex, is een onderzoek dat we als woningcorporatie verplicht zijn eens per vier jaar uit te laten voeren. Voor ons was het deze keer ook een mooie gelegenheid om de reacties op onze nieuwe koers te peilen. Hoe ervaart onze omgeving de nieuwe weg die we twee jaar geleden insloegen en wat vindt men eigenlijk van onze toekomstplannen? We wilden het weten, het rapport gaf ons de antwoorden. De mooie resultaten vind je hier in heldere woorden.

Voelbaar en herkenbaar anders

De visitatiecommissie laat weten dat de veranderingen binnen De Veste duidelijk voelbaar en herkenbaar zijn. “De Veste heeft zich ontwikkeld van een efficiënte vastgoedbeheerder tot een maatschappelijke volkshuisvester die zijn kwaliteiten en gezonde financiële positie goed weet te bewaken”, zo staat er in het rapport.

Ook is de commissie onder de indruk van hoe wij tijdens alle veranderingen goed en zelfs beter presteerden in het werk dat we doen. We kregen een pluim voor onze actieve manier van luisteren, onze open en opbouwende houding en hoe we midden in de samenleving staan. Dicht bij iedereen die op welke manier dan ook betrokken is bij De Veste. Prachtige uitkomsten waar we, zoals gezegd, enorm trots op zijn.

Verder verbeteren en groeien

Waar het goed gaat, kan het altijd beter. De commissie deed daarom enkele suggesties die we graag meenemen in onze verdere groei. Zo maken we onze maatschappelijke doelen en ideeën vast onderdeel van ons nieuwe rendementsbeleid voor onze vastgoedbesluiten. Ook gaan we meer en duidelijker vertellen over de keuzes die wij als woningcorporatie maken.

We zijn altijd nieuwsgierig naar jouw mening, zeker ook over het rapport. Laat ons daarom vooral weten wat je ervan vindt.

Share this page

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden