ThuistrefferTerschelling.nl toont online aanbod

Publicatiedatum: 30-01-2018

Vandaag hebben wij ThuistrefferTerschelling.nl gelanceerd. Een nieuw online platform waar woningzoekenden het complete aanbod van huurwoningen zien op Terschelling.

Deze nieuwe omgeving biedt woningzoekenden eenvoudig, 24 uur per dag, online toegang tot het vinden van de gewenste huurwoning. Op ThuistrefferTerschelling.nl worden dagelijkse nieuwe woningen geadverteerd. Iedere woning staat 4 dagen op de website en wordt daarna toegewezen. Voorheen hadden wij hiervoor een vast moment, namelijk de vrijdag. Deze nieuwe dagelijkse manier van adverteren zal snel wennen, dankzij het zoekprofiel met de tipberichten. Iedere woningzoekende kan deze aanmaken, zodat de nieuw geadverteerde woningen waarvoor interesse is automatisch in de e-mail box komen. 

Naast huurwoningen op Terschelling verhuren wij ook woningen in het Overijsselse Vechtdal. Die staan voortaan op ThuistrefferVechtdal.nl. De beide platformen zijn met elkaar verbonden. Woningzoekende bij ons via ThuistrefferTerschelling.nl kunnen zodoende ook deze naam tegenkomen. 

In de afgelopen dagen zijn alle ingeschreven woningzoekenden ‘verhuisd’ naar ThuistrefferTerschelling.nl . Zij kunnen vanaf nu, na het activeren van hun inschrijving, aan de slag op het platform. En nieuwe woningzoekenden kunnen zich vanaf vandaag hier gratis inschrijven. Alles wijst zich vanzelf en bij vragen kan er contact worden opgenomen met ons.

Share this page

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden