Janine Godderij verlegt koers van De Veste naar ZOwonen

Publicatiedatum: 02-03-2018

Met de komst van directeur bestuurder Janine Godderij 3,5 jaar geleden naar Woningstichting De Veste is daar een frisse wind gaan waaien. Een periode waarin de corporatie zich heeft ontwikkeld van een efficiënte vastgoedbeheerder tot een maatschappelijke volkshuisvester die zijn kwaliteiten en gezonde financiële positie goed weet te bewaken. Met haar overstap naar ZOwonen, een corporatie in Sittard die actief is in de Westelijke Mijnstreek vestigt de van origine Limburgse bestuurder zich weer in Zuidelijk Nederland.

“Vertrekken bij De Veste was geen makkelijk besluit", benoemt Janine Godderij. "In het verandertraject hebben we samen heel veel bereikt, wat onder meer werd bevestigd tijdens de visitatie van afgelopen najaar. Die groei is nog steeds gaande. Nog steeds liggen er mooie uitdagingen en had ik graag daaraan gewerkt met deze fijne mensen. Waarom dan die overstap kun je je afvragen. Enerzijds zie ik een organisatie die op de plek staat  die wij 3 jaar geleden ambieerden. Door te durven loslaten en vertrouwen laag te leggen zie ik dat de mensen het zelf oppakken en waarmaken, daar hebben ze mij als gedreven bestuurder niet meer voor nodig. De Veste staat als een huis, heeft haar kwaliteit op orde, is er voor onze huurders en heeft nauw contact met haar maatschappelijke partners. Ik ben heel trots dat ik De Veste mocht begeleiden naar deze nieuwe dynamische organisatie."

"Met de keuze voor ZOwonen, mag ik leiding gaan geven aan een goed gevestigde organisatie die zeer tevreden is met waar ze staat, maar werkt in een omgeving met weer een hele andere dynamiek. ZOwonen is een middelgrote corporatie, actief in de Westelijke Mijnstreek, beheert 14.000 verhuureenheden en telt ongeveer 120 medewerkers Waar je in Nederland plekken hebt van groei, speelt in deze regio de krimp."

Share this page

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden