Verduurzaming patiowoningen Enschede

Publicatiedatum: 26-09-2018

In samenwerking met Hemink worden binnenkort 167 patiowoningen van de Veste op de UT in Enschede verduurzaamd. Doel is om het wooncomfort van de huurders te verbeteren en de woningen energiezuiniger te maken. Om dit te bereiken worden de volgende duurzaamheidsmaatregelen uitgevoerd:

  • buisventilatoren in badkamers geplaatst;
  • dak wordt geïsoleerd;
  • rookmelders geplaatst;
  • enkel glas vervangen;
  • tochtstrippen bij de voordeuren vervangen.

“Iedereen heeft recht op een goede en betaalbare woning”, aldus Herbert Mooij, projectleider bij de Veste. “Daarom investeren we in deze energiebesparende middelen. Door onze huurwoningen te verduurzamen, werken we direct aan het comfort en de kwaliteit van deze woningen. Daarnaast kunnen de huurders profiteren van een lagere energierekening.”

Hemink en De Veste zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen. Vanaf week 40 wordt er gestart met de werkzaamheden. Vanwege de vakanties is er met het dak al eerder begonnen, om de overlast voor de huurders zoveel mogelijk te beperken.
De Veste en Hemink zullen betrokkenen tijdens het proces goed op de hoogte houden. Voor bewoners is er een informatieboekje opgesteld en is de Hemink app beschikbaar; een app die onlangs is ontwikkeld om bewonerscommunicatie verder te optimaliseren.

Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem dan contact op met Annette Weenink, wijkconsulent de Veste (06 – 83 08 49 67 / annettevestenl), of met Laurens Veen, uitvoerder Hemink (06 – 20 60 27 87 / l.veen@heminkgroep.nl).

 

Share this page

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden