Strategie en werkwijze

Om onze droom en onze ambitie te realiseren, hanteren we een strategie die bestaat uit het maken van duidelijke keuzes, op de volgende vijf punten:

Partnerships

We gaan langdurige, strategische samenwerkingsverbanden aan met maatschappelijke organisaties, de gemeenten Dalfsen, Enschede, Hardenberg, Ommen en Twente University, huurdersverenigingen, collega-woningcorporaties en een aantal bedrijven en leveranciers.

We werken met gebiedsconsulenten, die zorgen voor de verbinding met (potentiële) partners en die de  verschillende belangen zo weten te verbinden dat de idealen in de betreffende gebieden vorm krijgen.

We gaan voor een passende woning voor jou (en voor ons)

Daarbij focussen we ons op het verduurzamen van woningen, het creëren van bewustwording op het gebied van energieverbruik, de optimalisatie van de prijs-/kwaliteitsverhouding in woonlasten en een gedifferentieerd huur- en kwaliteitsbeleid.

We willen constant verbeteren

De leefbaarheid – uiteraard –, maar we werken ook keihard aan onze eigen bewustwording van wat nodig is, op bijvoorbeeld het gebied van service en klantgerichtheid. Daarom is de professionele ontwikkeling van onze eigen mensen een belangrijk aandachtspunt.

We gaan voor het experiment

Experimenteren draait om nieuwe dingen proberen en dat stimuleren we. Als je nooit iets nieuws probeert, roest je vast in je routine. Fouten maken mag. Sterker nog, het zal vaak ook moeten. Zo blijven we nieuwe dingen leren en ontdekken. 

We zijn goede rentmeesters

Rentmeesterschap is een eeuwenoud begrip. Het betekent letterlijk het financiële en zakelijke beheer voeren over onroerende goederen. We doen dat graag goed. Financiële continuïteit, een goed rendement van ons bezit (zowel financieel als maatschappelijk) en de zorg voor de kwaliteit ervan staan daarbij voorop. Onze investeringen zijn altijd financieel verantwoord. 

Dit is onze werkwijze

Kernbegrippen in onze werkwijze zijn: verantwoordelijkheid geven en nemen, zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We maken het verschil door jou én je behoeften en wensen centraal te stellen. Door écht naar je te luisteren en zo precies te weten wat er speelt.

Onze wijkconsulent is fysiek aanwezig in je woonomgeving en staat altijd klaar om alle mogelijke vragen te beantwoorden. En waar nodig onderneemt hij of zij direct actie.

We stáán voor onze idealen en handelen er consequent naar.

Share this page

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden