Terug naar overzicht

Keuken-, douche- en/of toiletvervanging in het Vechtdal

Ommen

Aantal woningen: 121

Over dit project

We vervangen de keuken, douche en/of toilet van 121 huurwoningen in Ommen en omgeving. 


Wat levert het de bewoners op?

Dat ligt natuurlijk voor de hand… Een prachtige nieuwe keuken, douche en/of toiletruimte, helemaal volgens hun eigen keuze uitgevoerd.

Alles in overleg

Als we in bewoonde huizen aan de slag gaan, zijn openheid, duidelijkheid en goede communicatie belangrijk. Dat geldt voor ons als woningcorporatie, voor onze aannemer, maar zeker ook voor de bewoners. Daarom hebben alle betrokken bewoners een brief ontvangen met de aankondiging dat we hun douche, keuken en/of toilet wilden vervangen. Daarna hebben we telefonisch afspraken gemaakt om bij de mensen thuis te kijken wat er precies moest gebeuren. Tijdens dat bezoek ontvingen de bewoners brochures met informatie over de aanpak en wat de mogelijkheden zijn.

Alle bewoners bezoeken ons Keuzecentrum aan de Eskampweg 1 in Ommen om een nieuwe keuken, douche en/of toilet uit te zoeken. Bovendien bestaat de mogelijkheid te kiezen voor uitbreidingen en/of wijzigingen in de keukenopstellingen, eventueel in combinatie met de inzet van V-meters of tegen een huurverhoging.

Er is dus veel overleg geweest over de uitvoering, maar ook over de planning. We beseffen heel goed dat mensen werken, hun kinderen moeten wegbrengen naar en ophalen bij school of de kinderopvang, of op vakantie gaan. Daar houden we tijdens de uitvoering van onze projecten zoveel mogelijk rekening mee.

Met wie werken we samen?

OCB Bouw uit Ommen voert de werkzaamheden uit. Wij hebben bijna dagelijks contact met hen om – uiteraard ook in overleg met de bewoners – alles in zo goed mogelijke banen te leiden. De lijnen zijn kort en het contact is optimaal.

Zo weinig mogelijk overlast

Onze aannemer is erg ervaren in dit soort renovatieprojecten en heeft goed nagedacht hoe hij de overlast zo goed mogelijk kon beperken. Zowel voor de bewoners zelf als voor hun buren. Alle nodige maatregelen daarvoor worden genomen.

Afronding werkzaamheden

De werkzaamheden zijn eind november 2017 afgerond.

Waar kun je terecht met vragen?

Onze wijkconsulent, Bianca Vos, is contactpersoon voor dit project. Spreek haar gerust aan, als je haar tegenkomt. Je kunt haar mailen (biancavestenl) of bellen: 06 - 83 08 57 59.


Algemeen

 • Plaats Ommen

Kenmerken

 • Aantal woningen 121

Planning

 • Planning November 2017
 • Partijen

 • Aannemer OCB Bouw B.V.
 • Projectleider Herbert Mooij
 • Eigenaar Woningstichting De Veste
 •  
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden